marime text:

Dinel Staicu, adus in tara, ca sa-si ispaseasca pedeapsa de 7 ani de inchisoare

Dupa citeva saptamani in care a reusit sa scape de pedeapsa, omul de afaceri Dinel Staicu, a fost extradat astazi in Romania, de catre autoritatile Ungare. El este condamnat la 7 ani de inchisoare, asa ca politistii maghiari, care il tineau in arest, l-au predat colegilor din Romania, prin vama Bors.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dinel Staicu, fostul patron al clubului Universitatea Craiova si fost director al SIF Oltenia,  a ajuns in tara la ora 13,00 si a fost condus direct la sediul IPJ  Bihor.

In zilele urmatoare se va decide daca isi va ispasi pedeapsa la Oradea, sau va fi transferat in alt penitenciar. El isi pierduse urma in Ungaria, iar politistii romani l-au dat in urmarire internationala. Saptamina trecuta a fost insa prins in parcarea unui hipermarket din tara vecina.

Tribunalul din Budapesta i-a dat 11 zile de arest preventiv, dar autoritatile romane au reusit sa obtina extradarea lui mai repede. Dinel Staicu este acuzat ca a fraudat, in complicitate cu alti trei indivizi, Banca Internationala a Religiilor, obtinand astfel peste 5 milioane de Euro. In momentul cind a fost prins, le-a declarat politistilor ca oricum avea de gind sa se intoarca in Romania, ca sa-si rezolve problemele, dar n-ar fi stiut chipurile, ca fusese deja condamnat la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu