marime text:

Dinel Staicu isi facea cumparaturile de Paste, atunci cand a fost prins!

Dinel Staicu sau, mai nou, Dinel Nutu, a fost prins in Ungaria. In timp ce era cautat prin Interpol, pe tot continentul, fostul patron al Universitatii Craiova isi facea linistit cumparaturile de Paste. A facut greseala sa vorbeasca la telefon cu un prieten, iar ofiterii SRI l-au localizat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dinel Staicu era la cumparaturi intr-un supermarket din localitatea Mako, aflata la 20 de kilometri de Vama Nadlac. El a fost inconjurat de politistii unguri cand iesea din magazin. Staicu n-a avut de ales si s-a urcat in masina politiei. A fost dus imediat sub escorta la Budapesta, acolo unde judecatorii vor confirma mandatul international de urmarire eliberat pe numele sau.

Omul de afaceri roman a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare, pentru o frauda de peste 5 milioane de euro, intr-un dosar care se refera la devalizarea Bancii Internationale a Religiilor.

La scurt timp dupa pronuntarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti, Staicu a disparut fara urma. Inainte de emiterea mandatului, a luat numele sotiei, si-a schimbat buletinul si a iesit din tara nestingherit.

Nu se stie ce cauta Dinel Staicu in Ungaria, la doar 20 de kilometri de Vama Nadlac. Fie doar pana acolo a ajuns cand a plecat din Romania, fie a aflat ca este dat in urmarire si a decis sa se intoarca in tara.

In 72 de ore autoritatile romane trebuie sa intocmeasca toata documetatia in cazul Staicu sa o traduca si sa o expedieze in Ungaria.

Condamnatul Dinel Nutu, fost Staicu, ar urma sa fie adus de politistii maghiari pana la vama Nadlac, de unde il vor prelua ai nostri. Este insa posibil sa fie repatriat si cu o cursa de linie Budapesta-Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu