marime text:

Dinel nu mai e ... Staicu - vezi cum a incercat fostul patron al Craiovei sa pacaleasca politia

Dinel Staicu sau mai bine zis Dinel Nutu a fost dat in urmarire internationala si este cautat prin Interpol. Potrivit unor persoane din anturajul controversatului om de afaceri, fostul patron al Universitatii Craiova s-ar afla in Ungaria.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe 1 aprilie, conform datelor anchetatorilor, Dinel Staicu a primit un buletin nou si o identitate noua. A preluat numele actualei sotii si il cheama Dinel Nutu. Asa ca anchetatorii au schimbat mandatul pe noul nume si l-au dat in urmarire.

Lui Staicu i s-a mai deschis un dosar de frauda la Societatea Nationala de Transport Gaz Medias. Se pare ca au folosit banii ca sa isi ia actiuni la SIF Oltenia. Prejudiciul total de la Medias este de 11 milioane de euro. Dinel insa a facut avere inca de pe vremea comunismului iar dupa 89 a strins si mai mult pina la 400 de mil de euro.

A fost patronul echipei de fotbal Univ Craiova, detine o televiziune in Craiova si o locuinta la Constanta. Dupa spusele unor cunoscuti ar avea si 4 km de plaja privata la Dunare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu