marime text:

Dinel is going to jail! Fostul patron al Craiovei, condamnat la 7 ani de inchisoare!

Dinel Staicu, fostul patron al Universitatii Craiova, a fost condamnat la inchisoare cu executare. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis ca omul de afaceri trebuie sa isi petreaca urmatorii 7 ani dupa gratii, pentru complicitate la abuz in serviciu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Staicu a fost cercetat in dosarul care vizeaza falimentarea Bancii Internationale a Religiilor.

Decizia magistratilor Curtii de Apel vine la 5 ani de la trimiterea dosarului in instanta de catre procurorii anticoruptie. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de prejudicierea Bancii Internationale a Religiilor cu peste 5 milioane de euro.

Se pare, firmelele lui Staicu au obtinut, in mod repetat, credite fara a indeplini conditiile legale. Omul de afaceri nu a fost prezent in sala de judecata atunci cand s-a dat sentinta.De altfel, apropiatii lui Dinel Staicu spun ca ar fi fost plecat in ultima vreme in strainatate, pentru tratament medical si nimeni nu ar fi reusit sa dea de el in ultimele zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu