marime text:

Din nou razie in "Europa"! Comerciantii au dat foc la marfa pe care n-au "mancat-o sobolanii"

Control de foc, la propriu, in complexul comercial Europa din Bucuresti. Garda Financiara a descins si marti acolo, pentru a verifica tarabele in care comisarii nu au avut timp sa intre luni.
Din nou razie in  Europa ! Comerciantii au dat foc la marfa pe care n-au  mancat-o sobolanii

Cum se asteptau sa fie vizitati, comerciantii si-au golit pe timpul noptii depozitele, iar cei care n-au apucat sa o faca erau gata sa-si aprinda marfa, daca nu interveneau jandarmii.

Domnul Keskin, cetatean roman de origine turca, s-a pierdut cu firea cand si-a dat seama ca va ramane fara marfa. A preferat sa o incendieze sau sa o sparga, decat sa o vada confiscata. L-a sustinut si un alt comerciant, care spune ca are 11 depozite in complex. Desigur, toate legale.

Ceilalti comercianti din complex au fost ceva mai prevazatori. Jandarmii au avut supriza sa gaseasca 80% dintre depozite pustii.

Cei cativa proprietari de depozite care nu au reusit sa-si scoata marfa din complex au incercat sa-i convinga pe comisari ca sunt in perfecta legalitate. Asa ca si-au expus toate actele pe taraba.

Suparati ca li se naruie "afacerea", comerciantii au lansat acuzatii dure de pe margine.

Marfa confiscata marti provine in special din China, iar potrivit Garzii Financiare, nimeni nu a putut prezenta acte de provenienta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu