marime text:

Gafa monumentala la Morga Constanta! Au incurcat mortii

O greseala greu de iertat au facut angajatii de la Morga Spitalului din Constanta. Au incurcat rau borcanele si au trimis la o adresa din judetul Tulcea un alt cadavru, in loc de cel al unui barbat jelit de o intreaga familie. Rudele si-au dat seama imediat ca persoana din cosciug nu seamana deloc cu cel pe care il plangeau si le-au cerut explicatii celor de la spital. Aici s-a dat vina pe autopsie care, chipurile, ar putea schimba intr-atat infatisarea unui om, incat sa nu-l mai recunosti. Dar, intr-un final, greseala a fost asumata.
Gafa monumentala la Morga Constanta! Au incurcat mortii

Familia Ciubotaru a primit cu indurerare vestea ca barbatul de 67 de ani a murit in Spitalul Judetean Constanta, unde fusese internat in urma unui atac cerebral. S-au pregatit de inmormantare si s-au dus la Constanta dupa mort. Au luat sicriul de la morga, dar acasa au avut parte de un soc: mortul din sicriu era un necunoscut.

Membrii familiei s-au plans la morga ca au primit un alt mort. Angajatii de aici, insa, i-au contrazis si au tot incercat sa ii convinga ca se inseala. Au explicat ca unii se schimba rau dupa necropsie si sunt de nerecunoscut.

In prima faza familia a acceptat explicatia, dar nicio persoana venita la priveghi nu recunostea fata celui din sicriu, banuielile rudelor s-au adancit si mai tare. In cele din urma, ginerele barbatului decedat s-a dus la morga hotarat lamureasca problema si i-a facut pe angajatii de acolo sa admita ca au gresit. Abia atunci s-a intors acasa cu trupul socrului sau, ca sa-l poata inmormanta cum se cuvine.

Conducerea Spitalului Judetean Constanta a deschis o ancheta administrativa pentru a clarifica ceea ce s-a intamplat, iar angajatii care au incurcat fisele celor doi decedati risca sanctiuni administrative.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu