marime text:

Detinutul suspectat de doua crime, evadat acum doua zile, e obisnuit sa traiasca in salbaticie

Am intrat deja in a treia zi de cautari in cazul detinutului periculos, banuit de doua crime si evadat din judecatoria Moreni. Invidivul este in continuare de negasit, desi forte impresionate de jandarmi, politisti si gardieni au primit misiunea sa-l captureze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scotocesc podurile, beciurile si anexele gospodariilor din satele aflate in zona unde barbatul a fost vazut ultima data.

Nicolae Gales parca a intrat in pamant. Sunt aproape 40 de ore de cand oamenii legii il cauta fara incetare pe fugar. Acum sunt vizate casele parasite sau in constructie, anexele si adaposturile pentru animale. Politistii spun ca au de-a face cu un individ obisnuit sa traiasca in salbaticie, sa se ascunda si sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Se fac cautari intense si in judetul Buzau, acolo unde detinutul are domiciliul. 

Nicolae Gales este deosebit de periculos. Condamnat pentru fapte de violenta, este suspect si in doua crime. Detinutul a evadat in urma cu doua zile de sub escorta care il insotea la judecatoria Moreni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu