marime text:

Detinut prins, la doar cateva minute dupa ce evadase!

Conducerea Penitenciarului Bistrita a inceput, marti, o ancheta, dupa ce un detinut aflat la munca la Manastirea "Izvorul Tamaduirii" din Salva a reusit sa fuga, in cursul diminetii, el fiind prins la scurt timp.
Detinut prins, la doar cateva minute dupa ce evadase!

Incidentul s-a petrecut marti, in jurul orei 09.00, cand detinutul, condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate de trei ani pentru infractiunea de tentativa de omor calificat, a parasit punctul de lucru de la Manastirea "Izvorul Tamaduirii" din localitatea Salva, unde presta munca alaturi de alte persoane private de libertate, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului, Laura Opris, a declarat ca detinutul a fost prins cateva minute mai tarziu, "cu ajutorul unei persoane civile din componenta echipei de sprijin a punctului de lucru".

"Persoana privata de libertate a fost retinuta la cateva sute de metri de perimetrul punctului de lucru", a informat Opris.

Potrivit sursei citate, o escorta a unitatii s-a deplasat la fata locului pentru a duce toate persoanele private de libertate la unitate.

"Ca urmare a producerii acestui eveniment, urmeaza inceperea procedurii de cercetare administrativa pentru stabilirea cauzelor producerii incidentului, precum si sesizarea organelor abilitate pentru instrumentarea acestui caz", a afirmat Opris.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu