marime text:

Destin crunt pentru doi frati. Au fost sechestrati si abuzati sexual timp de un an

Un adevarat cosmar le-a fost dat sa traiasca unor frati din Mures, care au fost rapiti de pe strada si supusi la chinuri groaznice de doi buzoieni. Baietii, de 14 si 16 ani, au fost dusi la Constanta si sechestrati intr-un cort din padure. Timp de un an au fost abuzati sexual si obligati sa mearga la cersit.
Destin crunt pentru doi frati. Au fost sechestrati si abuzati sexual timp de un an

Cei doi frati provin dintr-o familie dezorganizata si au fost o prada usoara, spun politistii. Plecati de acasa, ei au fost gasiti de doi indivizi pe o strada din Cluj. Suspectii, amandoi de 27 de ani, le-au promis fratilor un trai mai bun; le-au oferit mancare si un loc unde sa doarma.

Adolescentii au fost dusi apoi la Constanta si "cazati" initial intr-o scara de bloc, apoi intr-un cort amplasat intr-o padure. A fost inceputul cosmarului. Acolo, rapitorii i-au tinut timp de un an, perioada in care i-au supus la chinuri groaznice. Cei doi frati au fost abuzati sexual si obligati sa mearga la cersit.

Drama lor s-a sfarsit abia zilele trecute. Asistentii de la Protectia Copilului au aflat de povestea adolescentilor si au anuntat politia.

Oamenii legii i-au eliberat pe baieti, iar rapitorii au fost arestati preventiv. Cei doi buzoieni sunt acuzati de trafic de minori si act sexual cu un minor.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu