marime text:

Deshumare, in cazul unei crime comise in 1997. Peste doi ani, fapta se prescrie!

Dupa 13 ani de ancheta in dosarul unei crime, procurorii din Vaslui au ajuns marti sa dezgroape trupul victimei, in incercarea de a gasi probe care sa ii duca la ucigas.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul omorat avea 85 de ani, iar pana acum, impotriva principalei suspecte in acest caz, politistii nu su reusit sa stranga decat dovezi indirecte. Mai au doi ani sa o incolteasca pe femeia care sustine ca ar fi tocmai fiica ilegitma a victimei, altfel fapta se prescrie.

Omorul s-a petrecut in decembrie 1997. Atunci, fiul barbatului si-a gasit tatal fara viata si desi victima avea urme de sange pe chip, rudele au crezut ca s-a stins de moarte buna. Au facut curat in casa si au ars hainele batranului. Dar apoi si-au dat seama ca omul avea mai multe lovituri la cap si au anuntat Politia.

Suspiciunile criminalistilor s-au indreptat dintotdeauna catre femeia care il ingrijea pe batran. Au fost convinsi ca femeia, care are acum 78 de ani, n-a fost straina de ce i s-a intamplat omului. N-au putut sa stranga probe impotriva ei, tocmai pentru ca rudele victimei le-au distrus imediat dupa ce au gasit cavadrul.

Anchetatorii cred ca ea l-a lovit mortal pe batran, cu o toporisca. Cei doi se certau adesea, pentru ca femeia ii ceruse omului o bucata de pamant, ca mostenire.

In ziua crimei, mai multi oameni din sat ar fi vazut-o cu hainele pline de sange. Ulterior, politistii au supus-o si unui test cu detectorul de minciuni, pe care l-a picat. Dar toate aceste probe si marturii sunt insuficiente. Asa ca anchetatorii au sperat ca odata cu deshumarea cadavrului, femeia va ceda si va marturisi totul.

Procurorii spera ca reexaminarea osemintelor le va aduce indicii suplimentare in acest caz. Altfel, cineva va scapa cu o crima comisa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu