marime text:

Descoperire SOCANTA! Au renovat bucataria si au dat de scheletul unui copil sub dusumea

Descoperire macabra intr-o casa veche din centrul Pitestiului. In plin proces de amenajare, o echipa de muncitori a gasit ramasite umane sub dusumeaua de la bucatarie. Speriati de moarte, oamenii au dat alarma, iar criminalistii au inceput cercetarile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarul imobilului detinea aceasta casa de trei ani. De curand o inchiriase cuiva care a vrut sa o reamenajeze si a venit cu o echipa de muncitori.

Cand lucratorii au ajuns la bucatarie si au scos dusumeaua, au inlemnit.

Cel mai probabil, spun cativa dintre muncitori, dar si specialistii, scheletul i-ar apartine unui copil din cauza dimensiunilor reduse ale osemintelor.

Lucratorii s-au speriat teribil si in prima instanta au acoperit scheletul, dar ulterior au spus tot ce au vazut. Criminalistii, veniti de urgenta au scos toate fragmentele si le vor trimite la Bucuresti, pentru masuratori antropologice.

In acest moment cazul poate lua orice intorsatura. Ar putea fi vorba chiar despre o crima sangeroasa ascunsa mult timp. Cel care incerca sa refaca locuinta e atat de ingrozit de descoperire incat vrea sa renunte acum la casa.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu