marime text:

Descinderi in forta, pentru retinerea a zece persoane suspectate de licitatii fictive pe internet/ VIDEO

Zece persoane din Bucuresti, Constanta, Tulcea si Buzau, suspectate de fraude informatice, au fost retinute marti, in urma unuor descinderi facute de politie si DIICOT. Din locuintele acestor persoane au fost ridicati peste 50.000 dolari si aparatura electronica folosita la savarsirea infractiunilor.        
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In cursul diminetii au fost facute 12 perchezitii domiciliare pentru destructurarea unei grupari specializata in licitatii fictive pe internet.
 
In urma descinderilor, sapte in Teleorman, doua in Bucuresti si cate una in Constanta, Tulcea si Buzau, 10 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman.
 
De asemenea, de la locuintele membrilor gruparii infractionale, politistii au ridicat computere si laptop-uri, suporti optici si magnetici de stocare a datelor, telefoane mobile, cartele telefonice, carti de credit, 50.000 dolari, 500 de euro si aproape 6.000 de lei.
 
Persoanele in cauza sunt cercetate pentru constituire in grup infractional organizat, inselaciune si infractiuni informatice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu