marime text:

Descinderi in locuintele persoanelor suspectate ca au comandat asasinarea interlopului Mararu

O operatiune facuta pe la spatele politistilor din Piatra Neamt au pus la cale procurorii, cu ajutorul colegilor din Bacau. Au descins in 27 de locuinte marti, vizandu-l printre altii si pe Dumitru Mironescu, zis "Puiu", cercetat in cazul asasinatului de la Piatra Neamt, asupra unuia dintre fratii Mararu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Zeci de personane au fost ridicate si duse la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau. Actiunea a fost coordonata de procurorul care se ocupa de cazul Mironescu.

Interesant este faptul ca intreaga operatiune a fost realizata cu ajutorul politistilor din Bacau, cu mandat, iar cei din Neamt nu au fost implicati in aceasta actiune si nici nu au fost anuntati de ea. Procurorii cred ca exista posibilitatea ca unii dintre politistii din Neamt sa aiba legaturi cu persoanele vizate si de aceea au preferat sa lucreze cu colegii lor din Bacau.

Dumitru Mironescu este cercetat pentru complicitate la omor deosebit de grav fiind cel care i-a furnizat arma lui Cristian Chilat, zis Falau, autorul asasinatului asupra unui dintre fratii Mararu, in noiembrie anul trecut. Acum procurorii incearca sa gaseasca dovezi suplimentare in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu