marime text:

Dependent de droguri prins la 50 de metri de locul unde jefuise o femeie pentru bani de-o doza!

Marti seara, o femeie din Bucuresti a fost talharita in scara blocului unde locuia. Victima a fost lovita si i-a fost smuls lantisorul de aur de la gat. Autorul este cunoscut de politistii din sectorul 2 ca fiind specializat pe acest mod de operare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Am intrat in scara si el a venit dupa mine, m-a lovit si mi-a smuls lantisorul de la gat. Am tipat, dar nu a sarit nimeni sa ma ajute si el a reusit sa fuga" povesteste victima talhariei.

Talharul a fost prins la nici 50 de metri de locul unde a dat lovitura. Politistii din sectorul 2 erau pe urmele lui!

Barbatul era in vizorul politistilor inca de la ora 3, cand, in zona Bucur Obor, a incercat sa-si gaseasca o posibila victima. Apoi s-a mutat in Pantelimon, unde a si dat lovitura. El a fost prins in flagrant si urmeaza sa fie dus la sectie pentru audieri.

Barbatul  a recunoscut fapta si a motivat gestul spunand ca are nevoie de droguri fiind consumator de heroina. De altfel, politistii au gasit la el o seringa, dar si lantisorul furat de la gatul femeii.

Politistii avertizeaza ca odata cu venirea verii, femeile care poarta bijuterii de aur la gat risca sa fie atacate de astfel de indivizi in orice moment. Hotii care practica acest mod de operare spun ca daca nu sunt prinsi reusesc sa stranga in doua saptamani peste 1000 de euro. In ultima luna in Capitala peste 100 de femei au fost talharite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu