marime text:

Decat politist in Romania, mai bine sofer in Spania: "Plecam singuri, nu trebuie sa ne dati afara!"

"Plecam singuri, nu va mai chinuiti sa ne dati afara". Oricat ar suna de amenintator, acesta este mesajul pe care angajatii de la Interne il au pentru sefii din minister. Oamenii se simt umiliti peste masura, iar vestea ca si-au pierdut ajutorul de hrana a fost picatura care a umplut paharul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In aceste conditii, incep sa curga demisiile sau cererile de suspendare. Oricum, numai in 2011, peste 700 de politisti au renuntat definitiv la uniforma si au plecat in strainatate.

Seful de post din localitatea Bals, Romica Grigorovici, are 20 de ani vechime in politie si aproape 4.000 de oameni in grija. De cand a aflat ce a hotarat ministrul pentru el, a luat probabil cea mai importanta decizie din viata lui: pleaca in Spania, ca sofer.

Mai grav este ca il urmeaza si adjunctul lui. Asta inseamna ca pe sediul politiei din Bals se pune lacatul. Nu este singurul exemplu. Adrian provine dintr-o familie de politisti. Si fratele, si tatal sau au purtat uniforma.

Numai joi, la politia judeteana Iasi, 35 de politisti au cerut sa fie suspendati din functii. Alti zece politisti si-au dat deja demisia, de la inceputul anului. Coincidenta sau nu, cam tot atatea posturi urmeaza sa fie radiate, potrivit noilor organigrame. Iar disponibilizarile, 9.000 la numar, vor incepe in toiul verii.

Prin ordinul aceluiasi ministru, angajatii din MAI vor incasa in iunie cu 500 de lei mai putin la salariu. Banii vor fi recuperati in urmatoarele luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu