marime text:

Decanul Baroului Alba, retinut intr-un dosar de coruptie

La cateva ore dupa ce directorul adjunct al Administratiei Finantelor Publice din Alba a fost luat pe sus de procurorii DNA,  decanul Baroului Alba, Doina Scutea, a ajuns in aceeasi situatie. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si ea este acuzata de coruptie, in acelasi dosar cu Stefan Anghel Bogin.

Directorul adjunct de la finante, Stefan Anghel Bogin, este acuzat ca ar fi incercat sa intervina, prin intermediul unui om de afaceri, sa i se solutioneze favorabil un proces la Curtea de Apel Alba. In schimb, el i-ar fi facilitat acestuia compensarea unor sume de bani intre firmele pe care le detine si Directia de Finante Alba.

"Relatia" omului de afaceri era chiar sefa Baroului, care a incercat sa forteze, fara succes, insa,  verdictul in acest proces.

Cu totii au fost retinuti de DNA, iar vineri vor fi prezentati in fata judecatorilor, care urmeaza sa stabileasca daca le vor da sau nu mandate de arestare pentru 29 de zile. Sunt acuzati de coruptie, trafic de influenta si luare de mita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu