marime text:

Debut cu stangul in viata de familie - si-a batut viitorul socru pana l-a lasat lat, intr-o balta de sange!

Exasperat de jignirile si amenintarile viitorului sau socru, un tanar de 19 ani din Alba a ripostat cu coada unei furci. Lovit napraznic, batranul s-a prabusit  la pamant, intr-o balta de sange. Acum este la spital, intre viata si moarte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ginerele lui va trebui sa-si amane planurile de nunta, pentru ca risca sa ajunga la inchisoare.

Cei doi se intorceau impreuna de la un botez, din comuna invecinata. Au inceput sa se certe pe drum, iar batranul a scos, se pare, chiar un cutit la viitorul sau ginere.

Rudele si vecinii spun ca batranului nu-i trebuia mult sa-si iasa din fire, mai ales atunci cand bea. Propria lui nevasta se plange ca a avut de suferit de pe urma acceselor lui de furie. Si cum la botezul unde fusese s-a cam intrecut cu alcoolul, si-a varsat nervii pe tanarul de 19 ani.

Acesta sustine ca l-ar fi lovit cu coada de la  furca in legitima aparare. Procurorii au cerut totusi arestarea lui, dar instanta a decis sa fie cercetat in libertate.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca inchisoarea de la 7 la 12 ani. Iubita l-a iertat deja ca i-a lovit tatal si spune ca ii va sta alaturi chiar daca inainte de bine va fi mai intai raul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu