marime text:

De necaz ca a fost dezmostenit, un barbat a dat foc casei parintesti

O disputa pe avere a trasformat in scrum mostenirea unei familii. Suparat ca nu se va alege cu nimic de pe urma parintilor sai, un barbat din judetul Suceava a aprins casa si anexele si a privit apoi de la distanta cum ardeau bunurile si animalele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul a pus focul chiar in timp ce tatal sau, in varsta de 90 de ani, era in casa. Batranul a iesit insa imediat ce a simtit miros de fum si a alertat pompierii care au luptat cu flacarile vreme de sase ore.

In tot acest timp, fiul a urmarit totul de pe un deal din apropiere.

Barbatul a lipsit de-acasa 20 de ani, timp in care a locuit in alt judet si n-a prea tinut legatura cu familia din Suceava. S-a intors insa in sat in urma cu un an. Atunci a aflat ca tatal sau ii vinduse casa si gospodaria unei nepoate care il ingrijea.

Suspecul nu s-a impacat nicio clipa cu gandul ca a pierdut mostenirea. Politistii l-au amendat in mai multe randuri, dupa ce a amenintat-o pe nepoata cu bataia, daca se muta impreuna cu el si cu tatal sau.

Acum, baut fiind, barbatul a incercat sa dea foc mai intai unei locuinte pe care femeia o ridica in aceeasi curte. Cum n-a reusit, a incendiat chiar casa parinteasca. Pompierii spun ca pagubele depasesc 50.000 de lei.

Suspectul si-a recunoscut senin fapta si a fost arestat pentru distrugere. Risca intre 3 si 15 ani de puscarie.

Acasa, rudele se tem insa ca omul ar putea fi cercetat in libertate. Inainte sa fie retinut, barbatul ar fi amenintat ca, odata eliberat, se va razbuna si mai crunt.    
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu