marime text:

DE GROAZA - un barbat si-a MACELARIT mama cu SECUREA si SAPA si a ingropat-o in gradina!

Sfarsit cutremurator pentru o biata femeie de 76 de ani, din Vaslui, careia chiar fiul ei i-a fost calau. Barbatul si-a macelarit practic mama: a lovit-o cu o secure si o sapa si apoi a ingropat-o in gradina casei, convins ca va putea trai in continuare fara sa-i apese nimic constiinta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar fapta lui monstuoasa a iesit la iveala.

Miercuri seara, tarziu, un vecin l-a intrebat pe barbat unde este mama lui, pe care nu o mai vazuse de marti. El i-a raspuns senin ca e ingropata in gradina si dupa ce omul s-a convins cu ochii lui de grozavie, a sunat la Politie.

Apoi, suspectul a recunoscut crima si in fata anchetatorilor. 

Barbatul de 56 de ani spune ca mama sa il certa inca de parca ar fi fost un copil si asta l-a facut sa uite orice urma de bun simt. Cand a auzit-o ca ii reproseaza pentru a mia oara ca nu munceste si ca bea mereu peste masura, a decis sa-i inchida gura pentru totdeauna.

Dupa ce a ingropat-o in gradina, n-a suflat o vorba in sat despre cele intamplate. Localnicii stiau insa ca femeia era bolnava si s-au temut sa nu fi cazut la pat, asa ca au intrebat de ea. Acum sunt socati de gestul barbatului despre care stiau ca ii facea mamei sale viata un chin.

Nici joi barbatul nu a aratat vreo remuscare, in timp ce a povestit calm cum si-a ucis mama.

Pentru odioasa fapta, barbatul risca sa faca puscarie pe viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu