marime text:

De ciuda ca i-au fost refuzate avansurile, un barbat a aprins casa fetei pe care o placea

O dragoste neimpartasita a lasat-o pe o tanara de 28 de ani doar cu hainele de pe ea. Garsoniera din Satu Mare in care locuia cu chirie a fost sparta si incendiata, iar banuielile fetei se indreapta spre un barbat caruia ii refuzase avansurile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suparat, acesta a amenintat-o ca ii aprinde casa. Politsitii au intrat pe fir. 

Tanara spune ca individul o asaltase in ultima vreme cu propuneri si mai ales cadouri, care mai de care mai valoroase: un laptop, un DVD, un aparat foto si bijuterii. Le-a primit pe toate, insa a refuzat sa aiba o relatie cu barbatul, iar acesta ar fi vrut acum sa se razbune.

Atat cat si-a putut da seama tanara, au disparut tocmai cadourile pe care le primise de la individ.

Miercuri seara, ea era la serviciu, cand a primit un telefon de la proprietara sa vina urgent acasa. Cand a ajuns, pe scara era un fum inecacios, iar garsoniera ei ardea. Pompierii au stins incendiul, insa totul in locuinta era distrus.

Anchetatorii confirma ca focul a fost pus intentionat, probabil pentru a ascunde urmele spargerii, iar acum sunt pe urmele faptasilor.

Tanara, care urmeaza sa plece zilele acestea in Italia, a ramas fara nimic. In schimb, proprietara garsonierei avea casa asigurata pentru astfel de incidente.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu