marime text:

De-a busilea spre moarte - un copil de 1 an a murit in conditii dramatice!

Cateva minute i-au fost deajuns unui baietel de un an si patru luni din Craiova sa-si gaseasc drumul spre moarte. Cand mama lui nu era atenta, copilul s-a tarat pana in balcon unde s-a cocotat pe un fotoliu si a cazut pe geam de la etajul sase.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama copilului a tresarit cand a auzit bufnitura puternica. A iesit imediat la fereastra sa vada ce se intampla si in acel moment a inlemnit. Copilul ei zacea intins pe pamant si nu mai dadea semne de viata. Disperata, a sunat imediat la 112

La scurt timp dupa ce au auzit de tragedie, politistii craioveni au deschis o ancheta. Ei vor sa elucideze circumstantele in care s-a petrecut nenorocirea si mai cu seama sa afle unde erau parintii copilului  atunci cand s-a intamplat totul.

Baietelul de-abia invata sa mearga si cel mai probabil i-a luat ceva timp sa se tarasca pana in balcon si mai apoi sa se urce pe acel fotoliu de pe care s-a prabusit in gol. Asadar pe langa pierderea unicului lor copil, parintii lui vor avea de furca si cu politistii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu