marime text:

Dansatoarea injunghiata intr-un club de fostul iubit ar putea ramane fara un brat!

"A macelarit-o cu zeci de lovituri", spune sfasiata de durere, mama tinerei dansatoare, injunghiata de fostul iubit, intr-un club din Otopeni. Fata se zbate intre viata si moarte, iar daca va supravietui, este posibil sa ramana fara un brat si desfigurata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In cei 6 ani de relatie, tanara a primit batai crunte de la individ, pentru ca era gelos sau nu avea bani. A mers si la politie, dar de fiecare data, s-a lasat convinsa sa-si retraga plangerile, pe motiv ca barbatul avea probleme psihice.

Sfasiata de durere, mama Florinei, tanara injunghiata, se roaga ca fiica sa-i supravietuiasca, dar si ca cel vinovat sa nu scape nepedepsit.

Femeia nu a fost de acord niciodata cu relatia dintre fiica ei si acest barbat. Era foarte violent si consuma droguri, sustine ea. Tanara dansoatoare a decis sa rupa defintiv relatia in urma cu trei luni, dupa o noua bataie.

Pentru ca a refuzat sa se intoarca la el, barbatul a asteptat-o pe Florina luni seara, la clubul unde lucru. Nimeni nu a reusit sa o scoata din mainile lui.

Barbatul de 26 de ani a fost arestat preventiv, iar anchetatorii sunt convinsi ca si-a premeditat gestul. Mai mult, dupa atac si-ar fi ars hainele, ca sa nu existe indicii.

Astfel de violente domestice au loc tot mai des in Romania. Iar psihologii spun riscurile ca un individ care isi agreseaza partenera sa recidiveze, sunt  mari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu