marime text:

Dai cu pumnu, scoti si banul! Afla cui si de ce trebuie sa plateasca Pepe despagubiri

Pepe se pregateste sa mai treaca un hop. Pe linga razboiul cu sotia sa, artistul mai are o problema de rezolvat, in valoare de 18 mii de lei. Cintaretul trebuie sa-i dea acesti bani drept despagubire unui barbat pe care l-a batut in 2005.
Dai cu pumnu, scoti si banul! Afla cui si de ce trebuie sa plateasca Pepe despagubiri

Este vorba despre o sentinta definitiva si irevocabila a magistratilor, care au decis ca Andrei Condoianis trebuie sa primeasca acesti bani pentru traumele suferite in urma unui scandal petrecut in aprilie 2005. Judecatorii au stabilit ca Pepe si fratele sau l-au batut pe Condoianis. Leziunile precizate in certificatul medical al victimei au fost un plaman dislocat, trei coaste rupte si o plaga la ochi.

Avand in vedere ca cei doi au ajuns la o intelegere, executarea silita a lui Pepe, pe care dealtfel Condoianis a si cerut-o magistratilor de la sectorul trei, iese din calcul. In schimb, dupa ce va incheia aceasta problema, Pepe va trebui sa se pregateasca pentru procesul de divort. Primul termen a fost fixat in octombrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariualina SI STEFAN (2011-03-28 15:24:01)
DACA VEDETI MUSTE DUPA OANA SA STITI CA I SA TERMINAT HIRTIA ;PE CARE AFURATO: MADAM OANA SA STI CA EU LOCUIESC IN GERMANIA SI AM FOARTE MULTI PRIETENI IN LUME [EUROPA ]SI N-AM AUZIT PE NICI UNUL SA-L VORBEASCA DE RAU PE PEPE :IN SCHIMB PE TINE TOATA LUMEA TE DETESTA SI TE VORBESTE DE RAU ;NU ESTI ALCEVA DECAT O FEMEIE USOARA CARE ITI PLAC BANI;NICI MACARBARBATI CU BANI :NU CONTEAZA CA ESTI TIGAN SA ROMAN;CA ESTI BOGAT SAU SARAC ;ESTE IMPORTANT SA FI OM;SI SA STI MUNCI NU CERSI MILA NIMANUI MAI ALES A PARINTILOR :NOI ROMANI PLECATI AFARA AVEM O VORBA:BANI II FACEM NOI NU EI PE NOI:SE PARE CA TU NU STI SA FACI BANI IN NICI UN FEL TU ASTEPTI SA-TI PICE DE ICI DE COLA :PACAT CA ESTI FATA TINARA:
raspunde »
... (2011-03-28 11:44:16)
pai de ce nu s-au facut 1 la 1 daca e asa e asa tare pepe ? mare las sa fii sa ataci 2 pe 1 !
raspunde »
florin pt ex a ta... (2011-03-28 04:08:20)
taci fhai c- u- r- v- o ca nu te inghite nimenea decat colegele tale de breazla...esti josnica furii hartie igienica din casa, sa te stergi dupa ce te murdareste trudy la guritza! :)))))))
raspunde »
pentru oana extrateresta (2011-03-28 02:20:16)
onica ceai mai fata cu baiatu ce mori de invidie ca nu iai dat si u o barba in *****? stai linistita nu te mai agita asa sa batut si omu ce a facut asa de grav
raspunde »
Shony (2011-03-28 01:41:52)
pai daca l-a batut impreuna cu frate-sau, de ce sa nu plateasca amandoi!??
raspunde »
Oana - Ex'a ta, nesimtitule! (2011-03-27 23:22:39)
Un cretin care din pietar, a ajuns vedeta si odata cu statutul de vedeta acum mai e si smardoi...ca deh... ori in piata, ori pe scena, e tot una. Doar ca acolo vindea ceapa si cartofi iar aici vinde muzica dar si oleak' de popularitate in randul ''mizeriilor de derbedei care au imbacsit capitala''. Stai calm, ca nu te simpatizeaza prea multa lume, jegule!
raspunde »