marime text:

CUTREMURATOR. O mama si-a gasit cei doi copii inecati in fantana din spatele casei!

O dubla tragedie a prabusit cerul peste o familie din judetul Cluj. Cei doi copii ai lor s-au inecat in fantana din spatele casei si ca sa fie lucrurile si mai cumplite, i-a gasit chiar mama. Femeia spune ca i-a scapat din ochi doar cateva clipe, insa a fost suficient ca sa se intample nenorocirea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu ultimele puteri, femeia i-a scos din fantana si i-a intins pe pat in casa. Apoi a fugit la vecini si a sunat la 112, iar pana a venit ambulanta, a incercat ea singura sa-i reanimeze. 

Oamenii spun ca fantana avea peste 2 metri adancime si ca ii mai vazusera si altadata pe copii prin curte, nesupravegheati.

Femeia spune ca trebaluia pe langa casa si la un moment dat, a realizat ca nu-si mai aude copiii, pe care isi stia la joaca. A inceput sa-i caute prin curte si cand a vazut capacul fantanii tras, a inteles ca s-a intamplat o nenorocire. I-a scos imediat la suprafata, dar baietelul de 5 ani si sora lui de 3 ani erau deja morti.

Politistii au deschis o ancheta si i-au audiat atat pe parinti, cat si pe vecini despre cele intamplate.

Familia se pregateste acum de inmormantare si cum au o situatie mai dificila, vecinii spun ca ii vor ajuta cu tot ce este necesar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu