marime text:

Cursa spre moarte pentru doua fete de 18 ani - au ajuns cu masina sub un TIR!

Joaca la volan a provocat azi-noapte, o tragedie intr-o comuna de langa Brasov. O fata de 18 ani si fara prea multa experienta la condus, a ajuns cu masina sub rotile unui tir. Ea a fost grav ranita, iar prietena ei, de aceeasi varsta, a murit. Se pare ca soferita se luase la intrecere cu niste prieteni, aflati in alt autoturism, si a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele doua fete abia plecasera de la o petrecere. Pe drum, desi avea permis de doar cateva luni, cea de la volan a vrut sa arate ca este priceputa si s-a luat la intrecere cu o alta masina in care se aflau prieteni de-ai ei.

Soferul tirului nu avea viteza mare, dar cu toate astea nu a putut face nimic ca sa evite tragedia.

Sub rotile autotrenului, masina fetelor s-a facut zob. Pasagera din dreapta a murit pe loc. Soferita a fost scoasa de pompieri si transportata la spital.

A suferit o lovitura puternica la cap, cateva oase ii sint rupte, iar dupa externare, va avea si un dosar penal pentru omor din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuhams (2011-03-28 08:26:58)
astea erau p*zde ,trebuiau sa moara cocalarii aia cu bmw ,bossi de bossi ,jupanii jupanilor ,jmecherii de carter ,aia trebuiau sa moara...
raspunde »
tony (2011-03-27 17:46:06)
a murit doar una, corectati titlul urnalisti amatori !!
raspunde »
COSTEL SOFERUL (2011-03-27 15:12:56)
Lasa ca asa le trebuie frate! prea multe figuri si impresii ai dracii astia la volan! Pline soselele de reptile din astea care iti dau slesuri sa sari din fata lor, sa tragi drapta sa treaca ei ca sunt plini de sine si de jmecherie! Foarte bine! sa ii ***** pe toti de jmecheri si de figuranti!
raspunde »
krank (2011-03-27 14:24:59)
Dacia in combinatie cu femeie la volan! cred ca am spus totul!
raspunde »