marime text:

Cunoaste-o pe doamna Rodica, adevarata PERVERSA DE PE TARGU OCNA!

O dragoste nebuna ivita la a doua tinerete i-a furat complet mintile unei doamne din Targu Ocna. Femeia, care este diriginta de posta si consilier local, a disparut cu 400.000 de lei. Astfel, s-a facut de doua ori de ras...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O data, pentru ca a furat aceasta suma, si a doua oara, pentru ca o va cheltui in lume, cu amantul. Macar a lasat in urma doua bilete explicative. Unul pentru fete si sot si altul pentru niste prietene.

Doamna Rodica este o persoana respectabila in Targu Ocna. Putini s-ar fi gandit ca o sa fure 400.000 de lei din seiful de la serviciu si o sa fuga in lume.

Si totusi vineri, a facut asta, iar sambata, cand a vazut tot nu apare acasa, sotul a mers ingrijorat la politie. Mai rau l-a luat inima cand a vorbit cu sefii nevestei.

Politistii care au cautat-o prin tot orasul si prin imprejurimi au aflat ca in spatele ciudatei disparitii se ascunde o tumultoasa poveste de amor cu un taximetrist.

Amantul taximetrist este mai tanar decat diriginta postei si, in plus, este insurat cu o colega a doamnei. Acum si sotia lui, si sotul ei, au aflat ca amorezii au disparut si ca ar face bine sa nu-i mai caute.

Se pare ca indragostita, care este si consilier local, avea pe langa serviciu si doua mici afaceri, un magazin alimentar si un salon de coafura.  

Afacerile mergeau prost in ultima perioada, asa ca femeia a apelat la imprumuri de la camatari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu