marime text:

CUMPLIT! Un copil de 12 ani risca sa-si piarda un ochi, dupa ce o petarda i-a explodat in fata

Cu fata arsa si un ochi pe care risca sa si-l piarda, un pusti de 12 din Vaslui il va astepta in lacrimi, pe un pat de spital, pe Mos Nicolae. S-a jucat cu focul, sau mai bine zis cu o petarda care l-a nenorocit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.An de an sarbatorile vin si cu astfel de drame. Cei mici se iau dupa adultii care arunca pocnitori interzise de altfel prin lege, insa nu stiu sa se si menajeze.

Baiatul se juca in curtea casei impreuna cu prietenii. Bucuros ca ninge si vin sarbatorile, a aprins o petarda pe care i-a dat-o un baiat mai mare. Pocnitoarea i-a bubuit in fata iar ceilalti au inceput sa urle de frica.

Ranitul aproape ca a lesinat de durere. Speriati, ai lui au sunat de patru ori la ambulanta, desi masina era deja pe drum.   

Teoretic, vanzarea de petarde este interzisa prin lege. Practic, in fiecare localitate se gasesc clandestin prin piete, desi sunt periculoase si i-au nenorocit pe multi.

Cei care sunt prinsi ca vand astfel de dispozitive pirotehnice risca un an de inchisoare.

Riscurile in astfel de cazuri sunt foarte mari, spun medicii. Baiatul de 12 ani putea sa isi piarda nu doar vederea, ci si viata. Au fost cazuri in care capsa metalica a petardei a strapuns osul cranian, isi amintesc legistii de la Iasi.

Din fericire, in cazul copilului din Vaslui, totul se va termina cu bine. Va ramane doar cu o cicatrice. Va mai sta internat, e drept, iar mama lui, care munceste in Italia, fa face tot posibilul sa ajunga in tara maine, sa incerce sa-i mai aline durerile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu