marime text:

CUMPLIT - si-a introdus un obiect metalic in vagin ca sa-si provoace avort. Risca 3 ani de inchisoare

O femeie din comuna valceana Francesti, care era insarcinata in 25 de saptamani a ajuns la Urgente, dar este in acelasi timp cercetata si de politie.
CUMPLIT - si-a introdus un obiect metalic in vagin ca sa-si provoace avort. Risca 3 ani de inchisoare
Politia a fost anuntata de personalul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Valcea ca femeia si-a provocat un avort. Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, subcomisar Emilian Musulete, a declarat ca este vorba despre o femeie in varsta de 42 de ani, care a fost internata cu hemoragie provocata si care a necesitat interventie chirurgicala de urgenta de intrerupere a sarcinii.
 
In prezent, starea de sanatate a femeii este stabila.
 
Medicii au apreciat ca fatul avea 24-25 de saptamani, fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala Valcea pentru necropsie. Femeia le-a declarat anchetatorilor ca si-a provocat avortul acasa folosind un obiect metalic si a sustinut ca a recurs la acest gest din cauza problemelor materiale.
 
Femeia este cercetata penal pentru provocare ilegala a avortului si risca, in cazul in care va fi gasita vinovata, o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariudiana (2011-11-29 19:22:28)
"Femeile astea nu se gindesc la consecinte cand sar in pat in curu gol ??!! "Amira ..ai fost tare rau =)))... mi`a plaqt fraza ..
raspunde »
Amira (2011-04-18 09:26:04)
Si iar vorbim de educatie... Femeile astea nu se gindesc la consecinte cand sar in pat in curu gol ??!! Daca nu se doreste o sarcina de ce nu se i-au masuri de precautie pt a nu suferi mai tarziu. In primul rind nu suferi (fizic si psihic) in urma unui avort. Multe traume pot fi evitate dar lipsa educatiei si a igienei... nu fac decit sa le inmulteasca si sa le agraveze..
raspunde »