marime text:

Cum s-a dat de gol un pompier care facea contrabanda: a castigat 1 milion, cat timp era in concediu!

Un pompier si un politist de frontiera din Botosani au multe explicatii de dat procurorilor, care ii acuza de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorilor li s-a parut suspect ca pompierul a strans aproape 1 milion de lei, in timp ce era in concediu paternal. Dupa sase luni de filaj, au aflat ca atat el, cat si politistul depozitau la ei acasa tigarile de contrabanda, apoi se ocupau si de distrubutie.

Pompierul a fost retinut pentru 24 de ore, iar politistul de frontiera este cercetat in stare de libertate.

Anchetatorii au prins patru indivizi in orasul Trushesti care aveau o duba plina cu tigari de constrabanda si incercau sa le vanda. Apoi au facut mai multe descinderi si asa au ajuns in locuintele pompierului si politistului. Aici au gasit mii de pachete de tigari, care urmau sa fie vandute la Iasi, Vaslui, Botosani si Suceava.

In total, 12 indivizi au fost adusi in fata procurorilor. Cu totii sunt acuzati ca faceau parte dintr-o grupare care facea trafic cu tigari de contrabanda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu