marime text:

Cum a luat o femeie teapa de la o ghicitoare: "Da-mi 9.999 de lei si o gaina"

O femeie din localitatea Fantanele, judetul Mures, a fost inselata cu aproximativ 11.0000 de lei de catre o persoana care se prezenta drept "ghicitoare", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Politia Judeteana Mures, o femeie de 58 de ani din Fantanele a sesizat, vineri dupa-amiaza, ofiterul de serviciu de la Politia municipiului Targu Mures ca a fost inselata cu aproximativ 11.000 de lei de catre o persoana care s-a prezentat ca fiind "ghicitoare".

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Targu Mures a stabilit ca femeia a contactat-o pe "ghicitoarea Rozalia" dupa ce a citit un anunt aparut intr-un ziar.

"Rozalia" i-a cerut femeii sa ii cumpere o cartela pre-pay pentru a comunica, indicandu-i si un cont bancar unde sa vireze suma de 999 de lei. Dupa ce a facut aceste lucruri, femeia s-a intalnit cu "Rozalia", careia i-a spus ce problema are, iar aceasta i-a cerut inca 9.999 de lei pentru a i le rezolva, sustinand ca la sfarsitul ritualului ii va inapoia banii. Totodata, ea i-a cerut femeii o gaina pe care sa o foloseasca la ritual.

Dupa circa zece minute de la inceperea "sedintei de descantat", "Rozalia" i-a spus femeii ca are nevoie sa fie singura, iar aceasta a parasit incaperea. Dupa un timp, constatand ca "Rozalia" nu mai anunta incheierea ritualului, femeia a incercat sa reintre in incapere, dar aceasta era incuiata, iar "ghicitoarea" nu raspundea la telefon.
Iin urma sesizarii facute de femeie, politistii au reusit sa o identifice pe "ghicitoarea Rozalia".

"E vorba de o tanara de 25 de ani din Bucuresti, care este in prezent cercetata in stare de libertate pentru inselaciune. In total, prejudiciul adus victimei se ridica la circa 11.000 de lei", a precizat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Mures, Livia Popa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu