marime text:

Culmea evaziunii! Fabricau tigari intr-o fabrica ilegala si le vindeau ca marfa de contrabanda!

Care credeti ca este culmea evaziunii fiscale? Sunt multe pe lista, insa o varianta ar putea fi sa faci tigari intr-o fabrica ilegala din Onesti si sa le vinzi apoi prin piete, ca pe o marfa de contrabanda adusa din Republica Moldova. Patru barbati de peste Prut s-au ocupat cu asta, pana sa le bata la usa politia.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dincolo de un gard, intr-o zona ferita din Onesti, cativa cetateni moldoveni lucrau cu spor. Atat de harnci erau, incat productia lor era de 1 milion de tigarete, ambalate sub numele a trei marci.

Tutunul, de cea mai slaba calitate, era adus din Republica Moldova, cel mai probabil prin vamile Cahul si Lipcani. Ajungea in fabrica din Onesti, unde era prelucrat, ambalat si timbrat cu etichete false. De aici era incarcat si distribuit in orase din Moldova si Muntenia.

Traficantii foloseau opt utilaje vechi, de provenienta germana. Cele 13 milioane de filtre, ambalajele, adezivul si timbrele erau aduse de peste granita.

In final, un pachet costa 2 lei, iar pe piata neagra se vindea cu cel putin 4 lei. Marcile contrafacute sunt preferate in general de fumatorii cu venituri mici. Numai din tigarile gasite in momentul flagrantului, profitul suspectilor ar fi fost de 25.000 de euro, iar daca acelasi numar de tigari s-ar fi produs si vandut legal, statul ar fi incasat in jur de 70.000 de euro.

Anchetatorii au retinut deocamdata patru persoane, insa au convingerea ca din aceasta retea fac parte cateva zeci.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu