marime text:

Un consumator de etnobotanice, ce si-a atacat familia cu un cutit: "Drogurile mi le-a dat Dumnezeu"

Drama dependentilor de produse etnobotanice scoate la iveala inca un caz cutremurator, la Iasi. Dupa ce a consumat substante interzise, un tanar si-a atacat propria familie cu un cutit si apoi chiar a incercat sa-si ia viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Extrem de agresiv, barbatul de 25 de ani a fost cu greu potolit de politistii chemati in ajutor.

Acum este pe patul de spital, iar medicii incearca sa il puna din nou pe picioare. Barbatul de 25 de ani si-a revenit abia dupa cateva ore de stat la perfuzii.

Aseara, tanarul a ajuns acasa abia tinandu-se pe picioare, pus pe scandal si extrem de agresiv. Si-a amenintat familia cu un cutit, motiv pentru care rudele au cerut ajutorul politiei. Cu greu au reusit agentii sa il linisteasca si sa il convinga ca are nevoie de tratament medical, mai ales ca incercase sa isi faca rau si lui.

Nici la spital tanarul nu s-a potolit si a incercat sa atace personalul medical.

Acesta este al doilea caz din ultima luna, cand un tanar sare sa isi atace familia, dupa ce consuma substante etnobotanice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu