marime text:

Cu FBI-ul pe urme, noua romani care au facut averi din fraude pe internet au fost prinsi si arestati

Autoritatile romane in colaborare cu FBI au identificat si capturat mai multe persoane implicate in comertul cu bunuri fictive pe internet. Noua indivizi au fost retinuti, iar miercuri seara, Tribunalul Galati a decis arestarea lor preventiva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Indivizii, 4 din Braila, 3 din Galati, unul din Oradea si unul din Bucuresti, vindeau pe internet mai ales produse electronice. Sau cel putin asta pretindeau pentru ca nici un client al lor nu si-a primit comanda platita in avans.
 
Pagubitii sunt in special din Statele Unite, dar si din Canada, Australia si Europa de Vest. Din 2005, de cand au intrat in "afacere", indivizii au adunat peste 750.000 de dolari.
 
Reteaua a fost anihilata in urma colaborarii dintre FBI, DIICOT si BCCO. Suspectii au primit mandate pe 29 de zile si risca sa infunde puscaria pentru constituirea unui grup infractional organizat, acces neautorizat in sisteme informatice, transfer neautorizat de date informatice, fals informatic si frauda informatica.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu