marime text:

Traian Basescu: "Cu ce l-a ajutat pe Bercea Mondialu ca i-a botezat fratele meu copiii?"

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondialu', le-a ras in nas judecatorilor, care i-au decis arestarea. Le-a spus ca nu va fi pedepsit, pentru ca are "aliante cu persoane publice importante, care i-au botezat pe copiii sai".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Referire... la Mircea Basescu. "Omul n-a avut niciun avantaj din faptul ca fratele meu i-a botezat o nepoata, dovada ca acum este in puscarie" le-a explicat Traian Basescu ziaristilor astazi la Cotroceni. Intre timp, procurorii anunta ca au interceptari care spun clar ca suspectul lor si-a injunghiat nepotul.

Bercea Mondialu nu poate scapa de acuzatia de tentativa de omor, spun anchetatorii. Exista la dosar mai multe interceptari telefonice care il incrimineaza pe interlop. Intr-una dintre discutii, ii cerea administratorului de la clubul unde a avut loc scandalul "sa afirme, in contradictie cu realitatea, ca unul dintre fiii sai a fost cel care a taiat victima, si nu chiar persoana sa", spun judecatorii.

Intr-o alta convorbire telefonica, Bercea ii spunea unui prieten "Sunt la Craiova. Lasa-ma ca sunt la Spital la Mercedesu'". In acel moment ar fi incercat sa faca o intelegere cu rudele ranitului ca sa-si retraga plangerea, sustin investigatorii.

Mai mult decat atat, exista martori care spun ca, dupa ce si-a injunghiat nepotul, Bercea l-a amenintat ca daca il reclama la politie o s-o pateasca si mai rau pentru ca el si clanul lui "au tot judetul la picioarele lor, ca platesc si vor scapa."

In ianuarie anul trecut fratele presedintelui Traian Basescu boteza o nepoata a celui supranumit Bercea Mondialu', la Constanta.

Interlopul s-a laudat in fata judecatorilor ca este convins ca nu va fi pedepsit penal, date fiind "aliante" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai". Astazi, seful statului a declarat ca de vreme ce Bercea este in arest, nu i-a folosit la nimic apropierea de fratele sau.

Bercea Mondialu, Sandu Anghel pe numele adevarat, a fost arestat preventiv 29 de zile dar a facut recurs, care se va judeca miercuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu