marime text:

Cruzime infioratoare! O femeie si-a ucis copilul nou nascut, apoi i-a abandonat cadavrul intr-un parc

O mama fara suflet si-a lasat bebelusul nou-nascut sa moara, iar apoi l-a abadonat intr-un parc din Oradea, invelit intr-o punga. Copilul a fost gasit luni dimineata de o femeie care isi plimba catelul, dar prea tarziu ca sa mai poata fi salvat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a dat fuga ingrozita la portarul unui muzeu din apropiere si l-a rugat sa cheme o ambulanta. Cum medicii n-au mai avut ce face pentru bebelus, la fata locului au venit imediat criminalistii.

Medicii legisti au terminat necropsia cadavrului si au stabilit ca baietelul nu s-a nascut intr-un spital, ci mai degraba acasa, iar cordonul ombilical i-a fost taiat cu brutalitate; copilul a murit din cauza ca a pierdut mult sange, iar mama care l-a lasat sa moara cu atata cruzime va fi cercetata pentru pruncucidere. Mai intai, insa, trebuie sa fie gasita.

Legistii au mai stabilit ca bebelusul a venit pe lume cu cel mult o zi in urma. Politistii sunt acum pe urmele femeii care l-a nascut si care va trebui sa dea explicatii despre gestul ei plin de cruzime.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu