marime text:

CRUZIME INFIORATOARE. Doua pisici au fost decapitate, iar alta a sfarsit cu capul zdrobit!

O oroare greu de imaginat a fost descoperita la Timisoara. Doua pisici decapitate si o a treia cu capul zdrobit erau aruncate in spatele unui bloc. Locatarii au impietrit cand le-au vazut si nu se pot gandi decat la faptul ca cel care a fost capabil de o asemenea cruzime traieste cel mai probabil printre ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Grozavia a fost descoperita vineri la pranz, de o femeie care locuieste in blocul din apropiere. Cand a vazut ce au patimit bietele animale, a izbucnit in plans si a sunat imediat la politie.

Oamenii care locuiesc in zona si s-au ingrijit pana acum de bietele pisici spun ca este posibil ca acestora sa le fi venit de hac unul dintre vecinii de bloc. Il banuiesc pe un tanar, care la randul lui, are un animal de companie - un caine. El ar fi prins o ura pe aceste pisici, de cand vecina care le-a gasit acum moarte l-a reclamat al politie, pentu ca o muscase cainele lui. Tanarul i-a spus femeii atunci, amenintator, sa aiba mare grija de pisicile de langa bloc.

Vecinii sunt socati de cruzimea cu care au fost ucise bietele animale si se tem acum chiar si pentru vietile lor. Oamenii vor acum sa depuna o plangere si la politie, pentru ca autorul acestui masacru sa fie prins.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu