marime text:

Femeia care si-a lasat cainele incuiat in masina 3 ZILE: "La hotel nu cazeaza si cainii"

Gestul inconstient al unei femei care si-a lasat cainele in masina trei zile a strans in parcarea unui supermarket din Brasov multi oameni ingrijorati de soarta animalului, dar si politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cainele a latrat pana l-au lasat puterile, iar apoi a zacut epuizat asteptandu-si stapana. Cand a aparut, femeia a dat o explicatie uluitoare. Era in trecere prin Brasov si hotelul la care se cazase nu aceepta animale de companie.

Intr-un spatiu de doi metri patrati, printre excremente si mancare imprastiata, cainele a indurat cu greu caldura din masina, desi femeia ii lasase geamurile intredeschise.

Paznicul parcarii a observat inca de ieri ca masina nu s-a miscat din loc. Cand a zarit cainele, a alertat autoritatile care pana vineri n-au putut face nimic. Fara o hotarare judecatoreasca nu puteau sparge portierele!

Vineri la pranz, cand in jurul masinii se adunasera o gramada de oameni care incercau sa faca ceva pentru catel, a aparut si stapana lui.

Politistii au deschis si ei o ancheta pentru ca animalul face parte dintr-o rasa periculoasa, iar detinerea unui astfel de exemplar trebuie inregistrata la politie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariualin (2011-06-10 18:22:00)
penala dracului , imputita ce esti ai merita spanzurata ....
raspunde »
Koka (2011-06-10 18:06:07)
eu am vazut cainele. Mi-a fost tare mila de el. Latra la toata lumea pentru ca era speriat dar totodata nu te putei apropia de masina pentru ca isi apara teritoriul.. E lipsa de omenie sa procedezi asa cu un biet animal care iti e credincios. Daca nu l-a primit la hotel de ce nu a lasat masina in parcarea hotelului si il mai scotea din cand in cand afara ? Sau sa il fi lasat la cunostinte sau rude. Putea sa dea telefon la hotel inainte si intreba daca are voie cu cainele. Parerea mea !
raspunde »
pedala (2011-06-10 18:00:05)
Stalin si Hitler au omorat cateva zeci de milioane de oameni. Nu inteleg ce ii plangeti de mila unui caine.
raspunde »
m (2011-06-10 16:35:46)
doamne fereste,biata fiinta,sa i se gaseasca alt stapan bietului animal
raspunde »
vania (2011-06-10 15:23:18)
bashi k ,,, futshel frasu,... daca individul ala tot vrea sa aiba caine,... daca pleca . ptr. ce nu il lasa la vecini, neamuri, rude,..ori... inchidelashi pe el zile intregi in mashina. sarak caine...:(
raspunde »
diannaa5 (2011-06-10 13:52:59)
amendat????? doar amendat?? data viitoare ce lipseste sa il omoare direct...asta nu e om...
raspunde »