marime text:

Femeia care si-a lasat cainele incuiat in masina 3 ZILE: "La hotel nu cazeaza si cainii"

Gestul inconstient al unei femei care si-a lasat cainele in masina trei zile a strans in parcarea unui supermarket din Brasov multi oameni ingrijorati de soarta animalului, dar si politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cainele a latrat pana l-au lasat puterile, iar apoi a zacut epuizat asteptandu-si stapana. Cand a aparut, femeia a dat o explicatie uluitoare. Era in trecere prin Brasov si hotelul la care se cazase nu aceepta animale de companie.

Intr-un spatiu de doi metri patrati, printre excremente si mancare imprastiata, cainele a indurat cu greu caldura din masina, desi femeia ii lasase geamurile intredeschise.

Paznicul parcarii a observat inca de ieri ca masina nu s-a miscat din loc. Cand a zarit cainele, a alertat autoritatile care pana vineri n-au putut face nimic. Fara o hotarare judecatoreasca nu puteau sparge portierele!

Vineri la pranz, cand in jurul masinii se adunasera o gramada de oameni care incercau sa faca ceva pentru catel, a aparut si stapana lui.

Politistii au deschis si ei o ancheta pentru ca animalul face parte dintr-o rasa periculoasa, iar detinerea unui astfel de exemplar trebuie inregistrata la politie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu