marime text:

Cristian Olteanu umplut de sange pe strada! Presedintele PNL sector 5 e in spital cu fractura de craniu!

Tatal fetitei batuta mar anul trecut, chiar de bona care ar fi trebuit sa o protejeze, a fost atacat de indivizi necunoscuti. Acestia l-au prins pe om in fata blocului si i-au dat cu o bata de baseball in cap, pana l-au lasat inconstient pe asfalt.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este cel putin ciudata povestea. O confirma si politistii, care cred ca cineva a vrut sa se razbune. Victima a depus o plangere anul trecut impotriva doicii, iar magistratii au condamnat-o pe respectiva definitiv, nu mai departe de ieri. Ranitul este in acelasi timp om politic si este posibil sa-si fi facut altfel de dusmani.

Imagini revoltatoare au probat faptul ca bona Lovinica Dinu abuza copilul atunci cand era singura cu el in casa. Magistratii le-au luat in calcul si doua instante au condamnat-o pe femeie.Cea de a doua sentinta DEFINITIVA a fost data marti, de Tribunalul Bucuresti. Lovinica Dinu trebuie sa plateasca o amenda penala de 1.000 de lei, plus daune morale inca pe atat.

Cazul reprezenta o premiera pe rolul instantelor. In mod exceptional, judecatorul a acceptat ca probe inregistrari video neautorizate. Totul a pornit de la parinti, care au remarcat ca fetita, care avea 2 ani, incepea sa planga cand o vedea pe bona. Au montat camere de supraveghere si au vazut ca cea mica era maltratata de femeie. Au depus plangere la politie si au avut taria sa mearga pana la capat.

Acum, tatal, care este si presedintele PNL sector 5, a fost batut crunt pe strada. Atacatorii nu au cautat sa-l jefuiasca. Au coborat dintr-o masina furata, in fata blocului acestuia si cand omul a aparut, l-au luat la bataie. Cristi Olteanu nu a avut timp sa reactioneze.

Procurorii au inceput o ancheta si au in vedere o posibila razbunare a familiei bonei, care au aflat ca femeia a fost declarata vinovata. Vor avea in vedere si cariera politica a lui Cristi Olteanu. Acesta este presedintele PNL sector 5. A candidat pentru un post de deputat in 2008, insa nu a ajuns in Parlament. In plus, este consilier local la Primaria sectorului 5, slujba ce presupune luarea unor decizii nu intotdeauna pe placul locuitorilor din zona.

sursa foto: www.cristianolteanu.ro

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu