marime text:

Cristian Olteanu, politicianul batut in plina strada, victima unui conflict spontan cu agresorii?

Apare o noua ipoteza de lucru a politiei in cazul liderului PNL Cristian Olteanu, atacat in fata blocului si aflat acum in pragul unei operatii pe creier. Ar fi fost batut de cativa indivizi care treceau cu masina pe o alee din zona si cu care ar fi  avut un schimb de replici.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Initial, anchetatorii s-au gandit la o altfel de razbunare. Fie din partea fostei bone, condamnata recent, pentru ca a abuzat-o pe fetita familiei, fie din partea altor posibili dusmani ai politicianului.

Starea de sanatate a lui Cristian Olteanu, presedinte PNL sector 5 Bucuresti este critica. Barbatul se afla internat la terapie intensiva, iar medicii spun ca a fost batut crunt. 

Investigatia politiei s-a declansat la scurt timp dupa ce Olteanu a ajuns la spital. Politistii au stabilit pana acum modul in care s-a petrecut atacul. Cristian Olteanu mergea linistit pe o alee, cand din spate s-a apropiat o masina de culoare albastra. Cand masina a ajuns in dreptul lui, a existat un schimb de replici intre el si sofer, dupa care un individ a coborat din dreapta, inarmat cu o bata. A inceput sa-l loveasca pana cand l-a lasat intr o balta de sange. Apoi, cei doi s-au facut nevazuti.

Agentii au pornit in cautarea celor care au comis atacul, iar in cercetarea lor au inclus toate variantele posibile. Pe masura ce ancheta inainteaza, varianta ca atacul sa fi fost comis de rudele bonei nu se mai sustine. Femeia este in acest moment plecata din tara.

Dupa audierea unui martor-cheie, care a vazut ce s-a intmplat, investigatorii cred tot mai mult ca ar fi vorba despre un atac spontan, declansat de o cearta intre Cristian Olteanu si soferul unei masini. 

Politistii incearca acum sa-l identifice pe conducator si pe pasagerul din dreapta, cel care a si pus mana pe bata de baseball. Ar fi vorba despre un barbat solid, de aproximativ 1,90 metri inaltime, tuns scurt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu