marime text:

Criminal in serie, prins la Suceava, dupa o urmarire pana la ziua!

Cu o minte criminala au de a face politistii din Suceava, care au prins vineri dimineata un barbat suspectat ca ar fi ucis si violat doua femei, iar pe alte doua le-ar fi agresat. Individul in varsta de 30 de ani este acum audiat de anchetatori.
Criminal in serie, prins la Suceava, dupa o urmarire pana la ziua!

Joi noapte, oamenii legii au gasit ultima victima, o femeie in varsta de 53 de ani, pe care atacatorul in serie ar fi ucis-o si apoi i-ar fi dat foc la casa. Dupa ce au gasit trupul femeii fara viata au pornit pe urmele suspectului, ghidati de descrierile unor  martori. Zeci de jandarmi si politisti l-au cautat ore bune pana cand spre dimineata un ofiter de la Interventie Rapida a reusit sa-l prinda.

Sarise in raul Moldova, ca sa scape de urmaritori. A tras chiar si cateva focuri de arma inainte sa puna mana pe el. Anchetatorii cred ca tot el este autorul altor trei fapte. Il banuiesc ca a ucis o femeie de 42 de ani care a fost gasita fara viata intr-un canal de scurgere, dupa ce fusese strangulata si violata. Dar si ca a incercat sa violeze alte doua femei, in ultimele saptamani. 
 
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu