marime text:

Criminal la 15 ani - un pusti a ucis un batran pe care-l acuza de abuzuri sexuale!

La 15 ani, un adolescent din Arges este suspect de crima. Le-a spus anchetatorilor ca i-a luat viata unui barbat de 67 de ani. Psihologii spun ca parintii si bunicii baiatului au si ei partea lor de vina: au ignorat semnele care aratau cat de violent este copilul.
Criminal la 15 ani - un pusti a ucis un batran pe care-l acuza de abuzuri sexuale!

Adolescentul banuit de crima si-a anuntat vecinii ca batrinul zace mort la el in curte.

Victima, in virsta de 67 de ani, nu avea nici locuinta, nici familie. Se imprietenise cu baiatul, iar vecinii si-au amintit ca se intilneau des cind batrinul lua pensia. Anchetatorii au banuiala ca cei doi s-au certat, iar victima a fost lovita de nenumarate ori.

In fata lor, pustiul a recunoscut crima - l-a lovit pe batran de mai multe ori cu un vatrai si cu o coada de secure.

Parintii baiatului sunt despartiti, iar el a ramas in grja tatalui. Anul trecut, in aprilie, adolescentul a socat toata comuna cand a torturat un caine. Animalul a fost savat de medicii veterinari.

Baiatul a fost retinut de politisti si risca sa stea dupa gratii 12 ani pentru omor, o pedeapsa redusa la jumatate, pentru ca este minor. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca si daca este adevarata declaratia adolescentului, care a sustinut ca victima l-ar fi obligat la perversiuni sexuale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu