marime text:

Crime in serie in judetul Constanta. Doi tineri au omorat cel putin PATRU oameni!

Crime in cascada marturisesc doi barbati, inchisi deja la penitenciarul de la Poarta Alba. Dupa ce marti, anchetatorii au gasit cadavrul unui barbat decapitat, intr-un loc indicat de ei, miercuri au retinut doi suspecti, banuiti ca ar fi participat la comiterea omorului. In plus, banuiesc ca ucigasii, inchisi pentru un dublu omor, mai au pe constiinta si o a patra victima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Surse din randul anchetatorilor spun ca in aceeasi zi in care a fost comisa crima, a disparut si un coleg de-al paznicului ucis. In ciuda verificarilor, politistii nu i-au dat de urma omului nici pana in ziua de azi.

Pusi in fata probelor, suspectii si-au recunoscut fapta, ba chiar au relatat cu lux de amanunte filmul omorului. Marti, politistii au ridicat mai multe probe, care confirma ca victima gasita in fantana abandonata a fost ucisa cu cruzime.

Fragmentele de haine au fost recunoscute de localnici si s-a stabilit ca ramasitele apartineau paznicului dat disparut in urma cu un an. Suspectii retinuti miercuri i-au ajutat pe autorii crimei la ascunderea cadavrului.

Pana cand vor afla mai multe raspunsuri de la ei, criminalistii incearca sa elucideze misterul celeilalte disparitii din zona localitatii Corbu. Sunt convinsi ca si acest caz are legatura cu barbatii inchisi pentru celelalte crime.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu