marime text:

Crima STUPIDA - si-a aruncat nepotul de la etaj, dar nu mai stie de ce

Prieteni la catarama si rude pe deasupra, un barbat din Satu Mare si nepotul sau au ajuns repede de la afectiune la ura. Atat de repede, incat intr-o fractiune de secunda unchiul l-a impins pe nepot peste balustrada scarilor, iar acesta din urma a murit pe loc in urma impactului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi barbati erau vazuti deseori impreuna, iar apropiatii jura ca nu i-au vazut certandu-se niciodata. Tocmai de aceea refuza sa creada ca moartea barbatului de 41 de ani a fost altceva decat un accident.

Insa unchiul barbatului a recunoscut ca, intr-un moment de furie, si-a pierdut cumpatul si l-a imbrancit. Nu a vrut sa il omoare, sustine el, si nici nu isi aminteste de ce s-a enervat, pentru ca bausera peste masura impreuna.

Suspectul sustine ca este la fel de afectat de moartea nepotului sau ca si celelalte rude. Acum este in arest si isi asteapta resemnat pedeapsa.

Mama suspectului jura si ea ca fiul ei n-ar omora o musca, mai ales ca, spune femeia, ar avea si unele probleme psihice.

Suspectul va fi supus acum si unei expertize psihice si s-ar putea sa scape de inchisoare daca se va stabili ca n-a avut discernamant cand si-a ucis nepotul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu