marime text:

Crima sinistra - CADAVRUL ZDROBIT al unei batrane descoperit in casa

E alerta in judetul Arad, unde politistii incearca sa gaseasca un individ care a ucis in chinuri o batrana de 78 de ani. Evident, voia sa o jefuiasca si i-a intors toata casa cu susul in jos, dar socant este felul in care a lasat-o apoi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Strangulata si cu oasele zdrobite... Cumplit este si ca femeia si-a presimtit cumva sfarsitul si li s-a plans apropiatilor ca ii este frica sa nu intre cineva peste ea in casa si sa o omoare.

Femeia locuia singura de 20 de ani, de cand i-a murit sotul, intr-o casa din localitatea Santana.

Rudele si fratii ei sunt plecati in Germania si doar vecinii ii mai calcau pragul. Luni diminneata, cand doi mesteri care o ajutau in gospodarie au venit la lucru, au gasit poarta incuiata. Lucru ciudat, pentru ca batrana nu incuia niciodata usa la ora cand stia ca mesterii urmau sa soseasca.

Una dintre vecine care avea o cheie a descuiat poarta, iar cand a pasit in casa a inlemnit. Batrana era moarta, avea fata plina de sange, dar fusese acoperita cu o haina.

Criminalistii au incercat sa gaseasca amprente in casa femeii care a fost complet ravasita.

Politistii incearca sa-l gaseasca pe criminal cu ajutorul unor caini special dresati, singurii care ar putea in acest moment sa-i ia urma.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu