marime text:

Crima sau accident? Un vanator cu experienta a fost gasit impuscat in cap

O partida de vanatoare din Muntii Buzaului, s-a terminat inainte sa inceapa, cu o nenorocire. Participantii abia isi pregatisera pustile, in asteptarea mistretilor, cand un barbat de 41 de ani - tata a doi copii - s-a prabusit, impuscat in cap.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul era vanator experimentat, iar apropiatii spun ca este putin probabil sa se fi impuscat singur. Ei vorbesc insa despre neglijenta si nerespectarea regulilor de vanatoare.
 
Anchetatorii iau in calcul ambele ipoteze: fie omul s-a impuscat singur, cu propria arma care s-ar fi descarcat accidental, fie un participant la vanatoare nu a respectat regulile, si proiectilul destinat mistretului - l-a lovit pe barbat.
 
Politistii continua cercetarile, dar trebuie sa astepte rezultatele autopsiei si ale analizelor balistice, ca sa inceapa sa faca lumina in acest caz.
 
In timp ce criminalistii faceau masuratori si ridicau probe de la locul vanatorii, politistii au luat declaratii de la toti ceilalti 15 participanti, insa niciunul dintre ei nu a recunoscut ca ar fi tras.

Toti au spus ca se asezasera pe linie, cum cere regula, si au pus arma la ochi, in asteptarea vanatului. Deodata au auzit o impuscatura, iar camaradul lor - secretarul asociatiei locale a vanatorilor - a cazut mort la pamant.
 
Politistii au strans toate pustile si le-au trimis la laborator, ca sa fie identificata cea din care a pornit glontul.

Daca se va dovedi ca omul nu s-a impuscat singur, ci a tras un alt participant - atunci acesta ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu