marime text:

Crima sangeroasa de la Brasov - anchetatorii suspecteaza o razbunare a camatarilor

Criminalul feroce care a ucis o femeie in locuinta ei din Brasov este in continuare neprins. Anchetatorii au avut un suspect la un moment dat - chiar fratele medicului ucis. Dar dupa ce i-au confirmat alibiul, s-au intors iar la zero.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fratele femeii a dat de banuit din cauza unei vanatai pe care o are la ochi, a fost imediat amprentat si i s-au luat probe ADN. Si el a profesat candva ca medic, acum este taximetrist si le-a declarat anchetatorilor ca a avut conflict intr-un bar - lucru care, ulterior, s-a si confirmat.

Intre timp, si criminalistii au constatat ca amprentele sale erau la locul crimei. Asa ca aceasta pista s-a infundat.

Procurori au terminat inventarierea bunurilor din casa victimei si spun ca nu lipseste nimic.

Pe langa varianta jafului urmat de omor, care nu a fost exclusa in totalitate, acum se mai vehiculeaza o ipoteza. Se pare ca sotul femeii, fost procuror, ar fi avut ceva relatii cu niste camatari si nu este exclusa o razbunare din partea lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuratiunea si logica (2011-12-26 23:14:55)
Daca nu exista dumnezeu, de ce sa mancam carnati? Fara ceva mai presus de legile naturii sau in contradictie cu acestea, cum putem sa fim buni cu vecinii de palier? Daca binele si raul nu sunt stabilite de o fiinta imaginara cu insusiri supranaturale, socotita drept carmuitoare a lumii, atunci de unde aveti internet?
raspunde »
Maria Ghiorghiu (2011-03-31 17:51:54)
Este extrem de dureros,si pentru noi cei ce citim si vedem aceste imagini,dar mai ales pentru familie. Cred ca cel care a facut acest lucru,nu poate fi sanatos mintal.Cum poti sa iei viata unui om,asampur si simplu,fara pic de mila,fara frica de DUMNEZEU? S-a intors Lumea cu susul un jos. Traim clipe de groaza,desprinse parca,din filme de groaza.care din pacate,sunt adevarate. Oare cum ne mai suporta BUNUL DUMNEZEU? Cuvintele sunt de prisos,fata de durerea familiei indoliate.Nimic nu este mai de pret decat viata fiecaruia dintre noi,su care VIATA ,am primit-o in DAR de la DUMNEZEU.Si-atunci,cu ce drept luam noi VIATA,semenului nostru?Pacat,mare pacat!
raspunde »