marime text:

Crima oribila: femeie gasita intr-o balta de sange si aproape dezbracata

Dimineata insangerata intr-o comuna din Satu Mare, unde o femeie de 62 de ani a fost gasita moarta in casa, intr-o balta de sange si aproape dezbracata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost ucisa marti noapte, iar localncii povestesc ca au auzit cainii latrand cu furie, dar niciunul n-a banuit ca atat de aproape de ei, vecina lor cadea secerata sub lama unui cutit. Politistii au inceput deja sa-i caute pe ucigasi.

Femeia locuia singura, dar fiica ei sta chiar vis-à-vis si se vizitau foarte des. Dimineata, ginerele a venit in curtea soacrei, ca de obicei, sa hraneasca animalele si i s-a parut ciudat cand a zarit usa casei intredeschisa. A inaintat cu prudenta pana in dormitorul femeii, pe care a gasit-o prabusita langa pat, cu fata in jos si intr-o balta de sange.

Victima luase pensia in urma cu trei zile, dar ii lasase banii fiicei sale, tocmai pentru ca se temea ca nu cumva sa fie jefuita. Fata ii dadea cate 5 lei pe zi, pentru paine si alte necesitati. Se pare insa ca atacatorul nu a stiut ca nu va gasi niciun ban in casa si s-a razbunat pe femeie, luandu-I viata cu un cutit. Anchetatorii nu exclud ca victima sa fi fost si violata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu