marime text:

CRIMA la Bucur Obor - o femeie si-a TAIAT sotul, de fata cu copilul de 4 ani!

O casa din zona Bucur-Obor a Capitalei a devenit, luni aseara, scena unei crime teribile. O tanara si-a injunghiat mortal sotul, dupa o cearta cum vecinii spun ca au mai auzit de multe ori acolo.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intamplarea e si mai crunta pentru ca s-a desfasurat in fata copilului celor doi, de numai 4 ani.

Daca femeia nu ii convinge pe procurori ca a fost in legitima aparare, va fi acuzata de crima.

Totul s-a intamplat in jurul orei 21.00. Cunoscutii spun ca femeia a indurat multe batai de la cel pe care l-a atacat aseara cu cutitul, dar nu au cuvinte de lauda nici pentru ea.

Cei doi soti isi cresteau cu greu copilul de 4 ani. Baietelul a fost martor la multe certuri, care au culminat, luni aseara, cu lupta dintre cei doi.

Copilul care a asistat la oribila scena a fost luat de rudele celor doi soti. Iar pe femeie politistii au dus-o la sectie, pentru interogatoriu.

Anchetatorii vor stabili cum s-a produs nenorocirea, si daca se poate vorbi in acest caz despre legitima aparare.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuMaria (2011-01-24 13:35:09)
mnda,nu au minte,ce sa le ceri?
raspunde »
ionut (2011-01-18 21:15:36)
cunosc mortul pacat de el ca era tanar si pe familia lui am fost an casa aia de cateva ori pe sotia lui nu o cunosc nu stiu de certurile dintre ei dar nu trebuia sa faca asta al parasea si termina treaba ..... pacat acum o sa stea dupa gratii
raspunde »
Pentru Daniel (2011-01-18 12:07:30)
Promo-ul intra aleator, nu alege nimeni la ce stire sa intre.
raspunde »
Daniel R. (2011-01-18 11:38:21)
BRAVO PROTV! Imi place cum dati un promo la un film cu cutitari si batausi, imediat dupa o stire dintr-asta tragica... PERFECT :)) Prezentati cu niste fete grave, preocupate, niste drame, insa va doare fix in c** de acei oameni. Singurul care conteaza e puctul de rating, care creste pretul difuzarii secundei de publicitate. Daca mai e careva care crede ca televiziunea (la noi) are un rol activ in educarea societatii, ori e un copil inocent, ori e un bezmetic prostut...
raspunde »