marime text:

Crima intre prieteni. Lovit in cap cu o bata, a ripostat cu un cutit!

Nu le-a trebuit mai mult de o secunda sa uite de prietenia care ii lega de multi ani. Doi ciobani, de la o stana din judetul Buzau, s-au luat la bataie si niciunul nu a stat cu mainile in san.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel mai iute de mana l-a lovit mortal cu un cutit pe amicul sau si cand a realizat ce a facut, a pus mana pe telefon si a chemat ajutoare.

Medicii, care au sosit in mare graba sa dea primul ajutor, n-au mai putut decat sa constate ca barbatul de 39 de ani s-a stins sub loviturile de cutit. Avea rani adanci in dreptul inimii si la cap.

Faptasul, in varsta de 31 de ani, si-a pus mainile in cap si a spus ca ii pare rau pentru ce a facut. Intamplarea este cu atat mai socanta cu cat proprietarul stanei spune ca niciodata nu a trebuit sa intervina in vreun fel intre cei doi. Se intelegeau foarte bine pana acum.

Ramasi singuri pe camp, cei doi ciobani isi inveseleau serile cu cate un pahar de bautura in mana. Tot alcoolul l-a facut acum pe cel mai tanar dintre ei sa scoata cutitul.

Ciobanul suspectat de crima a fost retinut deja si risca 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu